Primele imagini cu Iasmina Hill însărcinată! Soția milionarului Bradford Aaron Hill va naște pentru a doua oară

Iasmina Hill, așteptând al doilea copil!

Vestea unei noi sarcini a lui Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Aaron Hill, a stârnit un val de bucurie și emoție printre fanii lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, după ce au adus pe lume deja un băiețel adorabil acum doi ani.

Această poveste de dragoste neobișnuită a început acum trei ani și jumătate, atunci când o tânără din Timișoara, Iasmina Milutinovici-Hill, a cunoscut bărbatul care deține unul dintre cele mai iconice obiective turistice din Statele Unite ale Americii – Statuia Libertății.

La vârsta de 30 de ani, Iasmina Hill a dezvăluit în cele din urmă că este din nou însărcinată, după ce a reușit să păstreze secretul pentru câteva luni bune. Primele imagini cu burtica de gravidă a soției milionarului Bradford Aaron Hill au fost adorate de fanii lor, iar vestea a fost primită cu entuziasm în întreaga comunitate.

“Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiți, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm bală, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii”, a mărturisit Iasmina.

Și nu a fost doar o surpriză pentru ea, ci și pentru soțul ei. “El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Știu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiție, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit și la nume, dar nu vă spun”, a adăugat ea.

Deși sarcina a început cu provocări, cu grețuri și dureri de spate, Iasmina Hill este pregătită să facă față cu încredere acestei etape. “Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniștită”, a spus ea.

Cu o nouă mică minune pe drum, Iasmina Hill și soțul ei se pregătesc pentru o nouă etapă din viața lor. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre sexul și numele bebelușului și să împărtășească bucuria lor în această călătorie minunată către părintească.