Dani Oțil, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Matinalul nu uită momentele petrecute cu fosta iubită

Dani Oțil, amintiri cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil, prezentatorul iubit de întreaga țară, nu este străin de lumina reflectoarelor și nici de povestea sa de dragoste controversată cu fosta sa parteneră, Mihaela Rădulescu.

Într-un interviu recent, Dani a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre perioada în care a fost alături de Mihaela și despre cum această relație i-a influențat cariera și viața personală.

Deși acum se bucură de o familie fericită și de succes în carieră, Dani nu poate uita momentele pe care le-a trăit alături de Mihaela, o femeie cu o reputație puternică și o personalitate dominatoare.

“Mihaela Rădulescu, unica mea șansă de a câștiga bani de la PRO TV”

Dani a dezvăluit că, în perioada relației lor, Mihaela a fost o parte importantă a creșterii sale în popularitate, aducându-i o expunere mediatică semnificativă.

“În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident că a fost pentru mine un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai în vârstă și pe atunci, nu ca acum…” a spus Dani Oțil.

La auzul cuvântului „bătrână”, intervenția lui Speak a venit imediat: „Mai în vârstă, nu mai bătrână!”

Însă Dani a confirmat că Mihaela adesea ironiza diferența de vârstă dintre ei, amândoi râzând copios la fiecare glumă.

De fiecare dată când Dani avea o reușită în carieră, Mihaela îi „tăia” elanul

Dani a mărturisit că Mihaela nu era străină de a-i tempera entuziasmul, adesea amintindu-i de propriile sale realizări pentru a-i aduce aminte de modestie.

”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ’păi asta am făcut eu acum zece ani’ și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ’bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…’ și ea zicea: ’tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare’. Eu m-am simțit super de c@#$%”, a dezvăluit Dani Oțil.