Mama Dianei Șoșoacă, medic și masonă discretă

Cu greu ai crede cu ce se ocupă și cum arată mama Dianei Șoșoacă! Numele ei este Alice Florescu Bleotu, iar faima sa nu se ridică la nivelul celei a fiicei sale. Diana Șoșoacă este o figură cunoscută în toată țara pentru personalitatea ei puternică și discursul său direct. Însă femeia din spatele ei este mai puțin cunoscută, ba chiar deloc, deoarece evită lumina reflectoarelor.

Cine este Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă
Alice Tatiana Florescu Bleotu este mama Dianei Șoșoacă și are o carieră impresionantă în domeniul medical. Este medic primar în obstetrică-ginecologie și deține titlul de doctor în științe medicale. Alice Tatiana Florescu Bleotu este apreciată pentru contribuțiile sale în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Pe lângă competențele sale recunoscute, mama Dianei Șoșoacă este cunoscută și pentru cunoștințele sale în domeniul ezoterismului, implicarea sa în activismul civic, contribuțiile ca antreprenoare și apartenența la Marea Lojă Masonică Națională 1880. Este o prezență discretă în această societate misterioasă cunoscută sub numele de masonerie.

Din 1992, Alice Tatiana Florescu Bleotu lucrează ca medic la Spitalul Colentina din București. Cu toate acestea, vârsta mamei Dianei Șoșoacă rămâne un mister.

Mama Dianei Șoșoacă, căsătorită de două ori
Mama Dianei Șoșoacă a avut două căsătorii și este mama a doi copii: senatoarea Diana Șoșoacă și un băiat numit Alexandru. Alice Florescu Bleotu a recunoscut că cele două căsătorii nu au dezamăgit-o, dar sentimentele de gelozie ale partenerilor săi au dus la divorț.

„Ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacțiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici nu aș fi ales să concep două noi vieți (cei doi copii ai noștri), cu oricine.

Sunt bărbați frumoși, inteligenți, educați, dar… care lângă mine, și-au pierdut „uzul rațiunii”. Nimic mai mult! Gândește-te că profesia mea, obstetrică-ginecologie, m-a chemat la datorie și responsabilitate zi și noapte”, a mai explicat aceasta.

Alice Florescu Bleotu rămâne un personaj misterios și fascinant, cu o carieră impresionantă în domeniul medical și cu o implicare activă în diverse domenii. Chiar dacă nu este la fel de celebră ca fiica sa, mama Dianei Șoșoacă este un exemplu de putere și determinare în lumea în care activează.