Ce meserie are Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu. Puțini se așteptau la asta!

Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, sunt împreună de peste 20 de ani, iar curiozitatea publicului cu privire la meseria acesteia a fost mereu prezentă. Deși Moroșanu a ales să păstreze discreția în ceea ce privește detaliile despre familia sa, el a mărturisit că se simte fericit să aibă alături o parteneră care l-a sprijinit întotdeauna și care i-a fost alături în momentele dificile.

Cu doi ani în urmă, au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire între Moroșanu și soția sa, dar celebrul luptător de la Survivor a negat vehement aceste speculații, declarând că este mai îndrăgostit de Georgiana decât niciodată.

În ceea ce privește meseria soției sale, Georgiana este medic stomatolog în Iași. Ea a absolvit două facultăți, Economia și Stomatologia, și este apreciată de pacienții care îi trec pragul cabinetului. Lucrând pentru una dintre cele mai renumite clinici stomatologice din țară, Georgiana are un venit considerabil, însă preferă să rămână discretă și să nu fie în centrul atenției, spre deosebire de soțul său, Cătălin Moroșanu.

În urmă cu ceva timp, Moroșanu a povestit despre începuturile relației lor: „Ea avea 16 ani, eu 17, amândoi virgini. Am rămas împreună, a fost lângă mine chiar și atunci când împărțeam o conservă de ton la cămin, și acum a rămas alături de mine când i-am oferit totul. Sunt norocos că am găsit-o pe soția mea, care nu a fost niciodată de acord cu faptul că am devenit celebru”.

Despre numele său, Cătălin a dezvăluit că este, de fapt, „Moroșan” și nu „Moroșanu”, așa cum este cunoscut în prezent, explicând că este o simplificare pentru vorbitorii de limba română. Relația lor este admirată pentru durabilitatea și discreția lor, iar zvonurile care apar periodic nu reușesc să clatine echilibrul și armonia cuplului.