Mircea Radu, barbatul ravnit al Romaniei

Mircea Radu, prezentatorul TV celebru, este printre cei mai căutați bărbați din România. În urmă cu șase ani, acest jurnalist carismatic și-a găsit fericirea alături de o tânără din Botoșani, după mai multe relații eșuate. Astăzi, Mircea Radu și soția sa, Raluca Olaru, formează o familie unită și fericită, având împreună doi copii.

O dragoste discretă și solidă
Mircea Radu și Raluca Olaru și-au unit destinele în anul 2013, iar ceremonia civilă a avut loc într-un cadru intim, în comuna Ștefănești din Botoșani. Evenimentul special s-a desfășurat în sufrageria părinților mici, departe de privirile curioșilor. Astfel, cei doi și-au dorit să-și păstreze intimitatea și să se bucure de momentul lor special alături de cei dragi.

Din căsnicia lor fericită au apărut doi copii minunați, un băiețel și o fetiță, care au adus și mai multă bucurie în viața cuplului. Deși Raluca Olaru apare rar în public, fiind o persoană discretă, ea se afișează alături de Mândrul României la evenimente importante, demonstrând astfel sprijinul și dragostea lor reciprocă.

Dragoste la prima vedere sau nu?
Cu toate că Mircea Radu este unul dintre cei mai admirati bărbați din România, acesta a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune că între el și Raluca nu a fost dragoste la prima vedere. Cu sinceritate, el a povestit cum și-a dat seama că ea este femeia potrivită pentru el.

“Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul lucru care mi-a atras atenția au fost ochii ei. Are cei mai închiși ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinții ei și nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut și că are simțul umorului… Eram un bărbat experimentat și mi-am dat seama ce merge și ce nu”, a declarat Mircea Radu.

De asemenea, el a menționat că primul lor dialog a fost legat de părinții Ralucai, care și-au dorit să îl cunoască pe celebrul prezentator de televiziune. “Ea mi-a spus că părinții ei ar vrea să mă cunoască și eu i-am spus că îi cunosc de la televizor. Ea a spus că nu e suficient și am zis bine. Părinții ei sunt profesori, ne-am înțeles din prima”, a adăugat Mircea Radu.

Astfel, povestea de dragoste dintre Mircea Radu și Raluca Olaru este una sinceră, bazată pe respect, admiratie reciprocă și înțelegere profundă. Cuplul este un exemplu de viață împlinită și fericită, iar dragostea lor durează de mai bine de șase ani.

În concluzie, Mircea Radu a reușit să găsească fericirea alături de Raluca Olaru, iar cei doi au construit o familie frumoasă, având doi copii minunați. Dragostea lor solidă, discretă și plină de respect este un exemplu pentru multe cupluri din România.