‘Am o burtică de parcă sunt gravidă’. Andra Măruță a recunoscut câte kilograme are în plus

Andra Măruță a luat o decizie curajoasă și a decis să renunțe la dietele stricte pentru a se bucura de corpul ei așa cum este, chiar dacă a fost criticată pentru kilogramele în plus. În cadrul emisiunii „Românii au talent” de vineri seara, 23 februarie 2024, artista a făcut dezvăluiri neașteptate despre greutatea ei și despre lupta cu imaginea corporală.

Andra a mărturisit că, până de curând, a fost complexată de greutatea ei și că se simțea incomod în hainele care îi evidențiau burtica. Cu toate acestea, acum și-a acceptat corpul așa cum este și se simte frumoasă și sexy.

„În primă fază, m-am simțit complexată de acest lucru. Dacă purtam o pereche de pantaloni, aveam o burtică care părea că sunt gravidă. Însă acum mă simt sexy și frumoasă așa cum sunt. Nimeni nu-i ca mine, și asta mă face să mă simt susținută de colegii mei”, a explicat Andra la TV.

Ea a vorbit despre lupta sa pentru a-și accepta corpul și despre provocările întâmpinate în procesul de slăbire. Cu toate acestea, acum s-a obișnuit cu ideea și a început să se iubească așa cum este.

Andra și-a îndemnat și femeile din întreaga lume să își accepte corpul și să se iubească așa cum sunt. Ea a încurajat o atitudine de încredere și de acceptare a diversității corpului, subliniind că fiecare este frumos în felul său unic.

„Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima”, a îndemnat Andra.

Totodată, ea a vorbit despre importanța sănătății și a luat în considerare o schimbare a obiceiurilor alimentare pentru a fi mai sănătoasă, nu neapărat pentru a arăta mai bine.

Andra a abordat și subiectul mâncatului emoțional, recunoscând că uneori recurge la alimente pentru a face față stresului și anxietății, dar că este hotărâtă să își îmbunătățească relația cu mâncarea și să adopte obiceiuri mai sănătoase pentru bunăstarea sa generală.