Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului! “Este un copil extrem de dorit”

Mara Bănică se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Este destul de discretă în ceea ce privește sarcina, mai ales că a întâmpinat anumite probleme și a avut mari emoții, dar totul s-a rezolvat, vedeta este bine și curând își va ține în brațe minunea.

Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului

Într-un interviu pentru Cancan, vedeta tv a anunțat că urmează să devină mamă de fetiță. Ei bine, Mara Bănică se va bucura toată viața de o pereche ideală: băiețel și fetiță, pentru că vedeta are un băiat mare ce abia așteaptă să devină frățior.

Dima ne-a rugat mulți ani să-i facem un frățior. Când i-am spus, a fost așa de emoționat! Se bucură, vorbește cu ea în burtică, e absolut fascinat și zilnic mă întreabă câte zile mai sunt, a spus Mara Bănică pentru Cancan.ro.

Este un copil extrem de dorit! a spus Mara Bănică. Vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei încearcă de un an să devină părinți și că emoțiile au atins cote maxime în ziua în care au aflat că Mara este însărcinată.

Din nefericire, Mara nu a avut o sarcină ușoară, cel puțin nu în primul trimestru. I-a fost rău, timp de șase săptămâni a stat numai în pat, dar cu toate astea nu și-a pierdut optimismul.

Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă, a spus Mara Bănică pentru Cancan.ro.

Mara Bănică i-a spus fiului ei Dima că sora lui este cel cel mai frumos cadou pe care ea, ca mamă, i-l putea face lui. Jurnalista trăiește o perioadă magică în așteptarea zilei în care își va lua în brațe fetița. Mara Bănică a avut un an fabulos. S-a căsătorit și iată că nu peste mult timp va deveni mamă pentru a doua oară.

Mara îi ține ascunsă identitatea partenerului ei de viață, aceasta fiind dorința lui. A spus totuși despre el că este un bărbat inteligent, cult și educat, managerul unei multinaționa