Dana Budeanu și iubitul ei, Andrei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă puțini știu că bărbatul este cu mult mai mic față de creatoarea de modă

Speculațiile presei cu privire la viața amoroasă a Danei Budeanu au fost alimentate de prezența unui inel pe degetul său și de zvonuri legate de o posibilă relație cu Andrei Hrebenciuc. Chiar dacă Dana a ales să păstreze tăcerea cu privire la acest subiect, refuzând să confirme sau să infirme aceste speculații, unii au încercat să interpreteze gesturile și semnalele subtile ale acesteia.

Este adevărat că Dana Budeanu, cunoscută pentru activismul și opiniile sale în mediul public, este mai reticentă când vine vorba despre viața ei personală. Deși numele lui Andrei Hrebenciuc a fost menționat în presă în legătură cu posibila ei relație, niciuna dintre părți nu a confirmat oficial acest lucru.

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc – o posibilă relație discretă
Se pare că între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc ar fi existat o legătură intimă, însă ambii au preferat să țină această relație departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, anul trecut au apărut zvonuri conform cărora cei doi se pregăteau pentru o nuntă, după ce Dana a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care purta un inel impresionant pe deget.

Se spunea că evenimentul urma să aibă loc pe Coasta de Azur, în prezența unui cerc restrâns de prieteni și familie. Cu toate acestea, Dana Budeanu a respins rapid aceste zvonuri, exprimându-și dezacordul într-un mesaj public pe rețelele de socializare.

„Nu candidez! Deci nu mă mărit! Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale! Femeile adevărate fac verdict”, a fost mesajul ferm transmis de Dana Budeanu.

Deși detalii despre relația lor rămân puține, se cunoaște cu certitudine că Andrei Hrebenciuc este mult mai tânăr decât influencera. La 39 de ani, el este cu 5 ani mai tânăr decât Dana Budeanu, care are 44 de ani.

Despre Andrei Hrebenciuc
Andrei Hrebenciuc este președintele Consiliului de Administrație al unui important producător de medicamente și, în același timp, lector universitar la ASE. A absolvit Academia de Studii Economice din București în 2007 și și-a continuat studiile, obținând ulterior un doctorat în Economie în aceeași instituție.

Andrei Hrebenciuc a devenit cunoscut publicului larg în 2007, când a început o relație cu Elena Băsescu, fiica rivalului politic al tatălui său, Traian Băsescu. Chiar dacă relația lor a fost destul de mediatizată, aceasta a durat doar un an.

Ulterior, Andrei s-a implicat într-o altă relație, de data aceasta cu o tânără dintr-o familie influentă. Este vorba despre Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători.

Cei doi s-au căsătorit în 2014, dar au divorțat după șase ani. Irina este în prezent actriță la Teatrul „Elisabeta” din București.