Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită. „N-am să permit nimănui…

Gabriela Cristea a ajuns la limită după ce a fost bombardată cu insulte și mesaje ofensatoare în mediul online. Nemulțumită de această situație, prezentatoarea a decis să își exprime opinia pe platformele de socializare, subliniind că nu va mai tolera să fie jignită.

Deși își prezintă viața în fața publicului cu sinceritate și deschidere în vlogul său zilnic, Gabriela a fost confruntată cu o serie de critici și comentarii jignitoare. Aceste insulte au fost picătura care a umplut paharul pentru prezentatoare, care a simțit nevoia să reacționeze.

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Cristea a mărturisit că, deși nu este afectată de toate criticiile pe care le primește, jignirile îi ating sensibilitatea. Ea a subliniat că, de multe ori, este insultată de persoane de la care nu se aștepta, ceea ce o determină să se întrebe de ce avem tendința de a judeca și răni alții.

Printre exemplele de jigniri pe care le-a primit, Gabriela a povestit că cineva i-a spus că “arată ca o balenă”. Totuși, chiar dacă astfel de comentarii nu mai au același impact asupra ei, a fost curioasă să vadă cine își permite să facă astfel de remarci. Spre surprinderea sa, persoana care a făcut acea remarcă avea propriile sale probleme de aspect.

În plus, Gabriela Cristea a subliniat că încearcă să promoveze normalitatea și autenticitatea în mediul online. Ea își exprimă naturalețea și sinceritatea prin faptul că se prezintă și nemachiată și încurajează această atitudine ca fiind una sănătoasă și firească.

În încheiere, Gabriela Cristea a transmis un mesaj ferm celor care o jignesc sau o critica gratuit pe rețelele de socializare, sugerându-le să nu o mai urmărească dacă nu sunt de acord cu ea. Ea a subliniat că, în ciuda statutului său de persoană publică, are sentimente și nu va permite nimănui să o jignească fără consecințe.