Rugaciunea grabnic ajutatoare catre Maica Domnului

Rugaciunea grabnic-ajutatoare către Maica Domnului pentru ieșire din necazuri este o modalitate de a găsi sprijin și alinare în momentele dificile. Când simți că nu găsești soluții la problemele tale sau când te confrunți cu suferința și necazurile, îndreaptă-te cu încredere către Maica Domnului, care este Ajutătoarea celor aflați în suferință.

Pentru a experimenta beneficiile rugăciunii către Maica Domnului, este recomandat să te rogi în fața Icoanei ei, fie într-o biserică sau într-un loc special al casei tale. După rugăciune, poți să discuți și cu duhovnicul tău pentru a primi îndrumare și sprijin spiritual în depășirea necazurilor.

Iată o rugăciune pe care o poți rosti în fața Icoanei Maicii Domnului:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-Ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-Ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune.

Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care sade la picioarele tale.”

După ce ai terminat de rostit această rugăciune, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea „Bucură-te, Marie”. Rugăciunea către Maica Domnului este o sursă de putere și alinare în momentele dificile și poate aduce pace și speranță în inima ta.