Al Bano Si Romina Power Sunt In Culmea Fericirii! Anuntul Facut Despre Fiica Lor

Al Bano și Romina Power sunt unul dintre cele mai emblematice cupluri din lumea muzicii internaționale, iar recent au avut parte de o veste deosebit de fericită. Celebrul cântăreț Al Bano a făcut un anunț inedit la televiziune: fiica lor le-a dăruit o nepoțică!

Surpriza în familia celebrului cuplu a fost pe măsură, deoarece cei doi au devenit bunic și bunică pentru a treia oară! Fiica lor, Cristel Carrisi, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume a treia fetiță a cuplului.

Nepoțica lor a primit numele de Rio Ines, iar vestea a fost dată de Al Bano în timpul unei emisiuni TV. “Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Copilul se numește Rio Ines, este sănătoasă și este alături de mama și de tatal ei”, a spus Al Bano, vizibil emoționat.

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, sunt împreună din anul 2012 și s-au căsătorit în anul 2016 la Salanto. Cei doi mai au două fetițe: prima a fost botezată Kay Turone, în cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, în memoria surorii ei dispărute.

Ylena Carrisi a dispărut în urmă cu 26 de ani, fapt care a marcat profund familia și opinia publică. Fiica celebrilor Al Bano și a Rominei Power a dispărut subit în 1994, în timp ce studia în Statele Unite ale Americii. Ultima dată, Ylenia a fost văzută în orașul New Orleans, pe 6 ianuarie 1994.

Recent, au apărut speculații că o femeie necunoscută, victimă a unui accident rutier petrecut în Florida în același an, ar putea fi Ylenia. Autoritățile din SUA investighează această posibilitate, iar carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano să furnizeze o probă de salivă pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei.

Victima, o femeie de aproximativ 22 de ani, a fost găsită în 1994 într-o benzinărie din Holt, Florida. Ea ar fi fost ucisă de către camionagiul Keith Hunter Jesperson, cunoscut sub numele de Happy Face Killer, un criminal în serie care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru multiple omoruri și violuri.