Anunț de ultimă oră despre Cornelia Rednic! Este un adevărat cutremur în muzica populară

Cornelia Rednic, recunoscută pentru vocea sa puternică și prezența sa carismatică în lumea muzicii populare, a reușit o transformare remarcabilă pierzând nu mai puțin de 33 de kilograme în doar trei luni. Această reușită uimitoare a fost rezultatul unui regim alimentar drastic, conceput de ea însăși, fără a apela la consultul vreunui medic nutriționist.

Motivația sa a pornit din dorința de a se simți mai bine în propria piele și de a-și îmbunătăți starea de sănătate. Cornelia Rednic, conștientă de excesul ponderal, a decis că este momentul să facă o schimbare radicală în viața ei, în special după ce a realizat că era cea mai tânără, dar și cea mai înzestrată cu kilograme în plus în cadrul Ansamblului Ciocârlia.

Regimul alimentar adoptat de Cornelia a inclus o restricționare severă a caloriilor, renunțarea la consumul de alimente după ora 17:00 și adoptarea unui meniu simplu, bazat în principal pe carne de pui fiartă, morcovi, iaurt și cafea.

Deși primele săptămâni nu au adus schimbări notabile în greutatea ei, perseverența și determinarea ei au fost răsplătite ulterior, când a reușit să piardă impresionanta sumă de 33 de kilograme într-un timp record.

Cu toate acestea, succesul în lupta cu kilogramele în plus a venit la pachet cu consecințe neașteptate și neplăcute.

Cornelia Rednic a mărturisit că a resimțit o stare de rău după primele două săptămâni de dietă, iar cel mai alarmant aspect a fost că a început să îi cadă părul în mod excesiv, fiind nevoită să poarte o perucă.

Despre această perioadă dificilă, Cornelia Rednic a povestit pentru Metropola TV: “Am slăbit 33 de kilograme, de la 86 de kilograme la 1,62 metri înălțime, în doar trei luni. Însă, odată cu transformarea fizică, metabolismul meu s-a schimbat, iar eu nu am fost mulțumită de felul în care arătam.

Am avut momente dramatice, precum starea de rău și căderea părului într-o măsură alarmantă, care m-au determinat să recunosc că acest proces nu a fost lipsit de dificultăți.”