Un cântăreț român s-a căsătorit cu o prințesă africană și urmează să fie întronizat! Povestea fabuloasă a artistului care va deveni sultan.

Karym, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, trăiește de ceva timp o poveste de dragoste ca în filme. El, un artist care, de ceva vreme deja, a devenit discret, iar ea o prințesă, la propriu, de pe continentul african. În mare secret, s-au căsătorit, iar acum Karym așteaptă să devină sultan.

De ceva vreme, despre Karym și muzica lui nu s-a auzit mare lucru. Dar asta dintr-un singur motiv. Mai exact, el și Amina, o prințesă din Africa, au descoperit că sunt suflete pereche. Și, fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi au decis să își unească destinele.

Povestea este de-a dreptul fabuloasă. Ei s-au cunoscut în Franța. Ea, amică bună cu sora lui, stabilită de ceva ani în Hexagon. El, în vizită acolo. Sora lui Karym s-a gândit că s-ar potrivi. Le-a făcut cunoștință și, după aceea, lucrurile s-au legat.

Nopți întregi la telefon, discuții, glume și râsete multe. Apoi, o întâlnire în Istanbul. A doua deja. Și-au dat seama că, de fapt, vor să fie împreună. Că se iubesc. Și, încet-încet, relația lor s-a dezvoltat. Și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Karym habar nu avea cine este, de fapt, Amina.

A aflat când i-a spus prima oară vorbele magice. Îi mărturisise că o iubește și răspunsul a fost pe măsură. Doar că a venit cu o mărturisire neașteptată. „Sunt prințesă”, i-a spus Amina. Karym, ca lovit, nu îi venea să își creadă urechilor. Se iubea cu o prințesă din Africa. Și, deja, o ceruse.

Karym, devenit consortul unei prințese, a decis că este cazul să se implice în tot ceea ce înseamnă regalitatea. Și între timp, alături de Amina, mai are o obligație de îndeplinit. Un ritual care îl va transforma pe artistul Karym în Sultanul Karym. Iar în această primăvară, cei doi vor fi subiectul unei ceremonii complexe, a unui ritual specific zonei din care provine Amina, iar el va fi încoronat.

Până atunci însă, Karym, a redescoperit ce înseamnă să fii, cu adevărat, îndrăgostit. Petrece cât mai mult timp alături de soția lui și, ne-a dezvăluit el, fiecare clipă alături de ea este o adevărată minune. Ba chiar, deja, are planuri să devină, din nou, tată.

Karym vrea să săvârșească căsătoria și în ritualul creștin, chiar dacă Amina este de religie musulmană. Cei doi vor avea nași celebri, artiști din România, cu care, de-a lungul anilor, a colaborat și a scos melodii de succes.

Amina vine dintr-o străveche familie de monarhi africani. Este verișoara actualului conducător, Nabil. Tatăl ei și monarhul sunt frați, iar amândoi provin din spița lui Ibrahim Njoya, unul din cei mai importanți regi ai regatului. Acesta din urmă a rămas în istorie și pentru că a inventat o scriere unică, un nou alfabet și o nouă limbă, folosite și acum în comunitățile cameruneze, în comunicarea băștinașilor pentru ca diverse triburi să se înțeleagă fără efort.

Karym are un copil, un băiat, din prima sa căsătorie. Tânărul, Angel, a fost crescut doar de artist, mama lui fiind decăzută din drepturile părintești, iar acum este stabilită în Franța.

Karym a devenit cunoscut în muzică după ce a lansat mai multe piese de succes atât solo, cât și în colaborare cu Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț, Mellina sau Celia.