„Mă Numesc Maria, Am 53 De Ani, Sunt Căsătorită De 32 De Ani, Dar Soțul Meu Și-A Găsit O Amantă Mai Tânără Chiar Decât Fiicele Noastre…”

Salutare,

Maria este numele meu, am 53 de ani și sunt căsătorită de 32 de ani. Am două fiice, dar ele nu mai locuiesc cu noi.

Timp de 15 ani, relația cu soțul meu a fost în general frumoasă, cu câteva mici probleme, ca în orice familie. În 1995, din cauza unui împrumut la bancă, am pierdut apartamentul în care stăteam.

Cu cei doi copii mici, am fost nevoită să ne mutăm la părinții mei. Trei ani mai târziu, soțul meu a plecat în Franța,

iar eu am ales să îl urmez, lăsându-le pe fete cu părinții mei. Am muncit amândoi timp de doi ani și am reușit să cumpărăm o casă.

Noua noastră locuință era departe de părinții mei, așa că am fost obligată să îmi las soțul singur în Franța, iar eu să rămân cu fetele în România. În tot acest timp, vorbeam la telefon și ne vedeam la câteva luni.

În această perioadă, viața soțului meu a luat o întorsătură neașteptată, o femeie a apărut și a schimbat totul. El devenise un om diferit, vorbea urât chiar și cu fetele, nu mai voia să ne viziteze. Pentru mine și pentru fiica mea cea mică

(care îl iubește și acum foarte mult) a fost un șoc. Am trecut prin momente grele, am avut probleme de sănătate emoțională și am avut dificultăți în a mă alimenta sau a dormi.

Anii au trecut, am reușit să îmi găsesc un loc de muncă și încet, încet, am început să uit de suferința prin care am trecut. Într-o zi, soțul meu a rămas fără slujbă, fără bani și a cerut să îl primim acasă. L-am primit, l-am iertat, dar el a continuat să mă înșele. De fiecare dată aflam, pentru că nu știa să ascundă aventurile extraconjugale.

Apoi s-a potolit pentru câțiva ani, până când a plecat în Africa, unde evident, a găsit altă femeie de 24 de ani, mai tânără decât fiicele lui.

Acum lucrează în Franța, vine acasă lunar, dar are o altă amantă cu 20 de ani mai tânără ca el. Chiar dacă am aflat, el neagă că are această relație.

Vă rog, ajutați-mă. Ce ar trebui să fac?