Un Bărbat Din Iași, Șocat De Covridogul Crud De La Simigeria „Petru”

Un covrig umplut cu aluat crud de la simigeria “Petru” din Galata, Iași, stârnește revolta unui localnic

O descoperire dezgustătoare a așteptat un bărbat din Iași care și-a cumpărat un covrig cu crenvurst de la simigeria “Petru” din zona Galata. Acesta a fost șocat să descopere că mușcă dintr-un covrig cu aluat crud, care se scurgea literalmente, lăsându-i un gust amar.

Gust amar la prima mușcătură

Cu ocazia cumpărăturii sale, bărbatul s-a așteptat să simtă gustul sățios al crenvurstului, însă în schimb a descoperit că aluatul era crud și insipid. Deși se aștepta la o gustare savuroasă, experiența lui s-a transformat într-un coșmar gastronomic.

Revoltat, acesta a dezvăluit că, în loc de delicioasa combinație de aluat și carne, a găsit doar un aluat moale și insipid. Acest lucru l-a făcut să renunțe la a mai consuma produse de la simigeria “Petru” și să-i avertizeze pe ceilalți să fie atenți la ceea ce cumpără.

Probleme recurente la simigeria “Petru”

Nu este prima dată când clienții se confruntă cu produse necorespunzătoare la simigeria “Petru”. Mai mulți consumatori au raportat cazuri de covrigi arși, pizza veche și uscată sau mâncare crudă.

Ireconciliabilul Dragoș Mancaș

Contactat pentru un punct de vedere, patronul lanțului de simigerii “Petru”, Dragoș Mancaș, a dat dovadă de indiferență față de nemulțumirile clienților. Refuzând să discute problema, Mancaș a arătat lipsă de responsabilitate față de calitatea produselor sale.

Clienții trebuie să fie vigilenți în fața riscului de a cumpăra produse necorespunzătoare. În timp ce mulți consumatori se bazează pe simigeria “Petru” pentru prețurile sale accesibile, aceste incidente reprezintă un avertisment clar cu privire la calitatea alimentelor oferite acolo.