Secretele deciziei lui Andra Măruță de a nu se dezbrăca niciodată la plajă și de a face plajă doar îmbrăcată: “Nu rămân în costum de baie, pentru că…

Andra Maruță: Motivul Neașteptat pentru Care Nu Se Dezbracă Niciodată la Plajă și Face Plajă Doar Îmbrăcată: “Nu Rămân în Costum de Baie, pentru că…”

Andra, cunoscută ca jurată în emisiunea „Românii au Talent”, a dezvăluit de ce evită să pozeze în costum de baie și să își arate trupul în ipostaze provocatoare.

Fanii au fost mereu curioși de absența sa din pozele în costum de baie de pe rețelele de socializare. Andra a clarificat întrebările fanilor și le-a oferit un răspuns sincer și neașteptat.

Într-un interviu recent, Andra a explicat că evită să se expună în costum de baie deoarece consideră că aceste momente sunt prea intime pentru a fi împărtășite cu publicul.

„Nu am poze în costum de baie și nu îmi plac astfel de fotografii. Consider că sunt mult prea personale și intime! Nu știu cum voi gândi peste un an, dar acum nu îmi face plăcere”, a declarat Andra, conform ziareonline.com.

Artista a crescut într-o familie strictă în India, ceea ce a influențat în mare măsură viziunea și confortul său în legătură cu aspectele intime ale vieții.

În ciuda absenței pozelor în costum de baie, Andra reușește să își păstreze notorietatea și popularitatea prin alte mijloace. Ea a împărtășit recent experiențele și gândurile sale într-un podcast, lăsându-și fani să o cunoască și mai bine.

Andra și soțul ei, Măruță, formează un cuplu solid, dar uneori se confruntă cu provocări legate de programul intens de muncă al acestuia. Artista a vorbit deschis despre aceste aspecte în diferite interviuri și podcasturi, arătând că o comunicare sinceră și susținerea reciprocă sunt cheia unei căsnicii fericite.”