Jador, adevărul despre boala de care suferă: “Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Părinților mei le-am spus că este ceva de marketing

Jador dezvăluie pentru prima dată detalii despre diagnosticul său medical și modul în care a gestionat situația cu părinții săi, ascunzând adevărul pentru a-i proteja.

Artistul a fost diagnosticat cu un polip pe colon, iar șansele de a moșteni boala de la părinți sunt considerabile, dat fiind istoricul familial de cancer.

Într-un interviu recent pentru podcastul lui Bursucu, Jador a povestit despre experiența sa în fața unei posibile diagnoze de cancer. Fiindcă ambii părinți au avut această boală, artistul s-a confruntat cu teama și incertitudinea, însă a aflat că problema era un polip, care putea fi îndepărtat prin intervenție chirurgicală.

Pentru a nu-și îngrijora părinții, Jador le-a spus că este vorba despre o strategie de marketing și că nu este nimic grav. El a mărturisit că nu ar fi putut să le spună adevărul, în special mamei sale, pentru a nu o întrista.

Jador și-a îndrăgit profund părinții și consideră că sunt idolii săi, investindu-le toți banii câștigați pentru a le oferi o viață mai bună. Copilăria sa a fost marcată de lipsuri, crescând într-o garsonieră alături de frați și părinți, unde trăiau în condiții modeste.

Pentru Jador, familia este prioritatea și nu își permite luxuri sau comportamente extravagante. A muncit din greu încă de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta familia și consideră că responsabilitățile și experiențele sale l-au maturizat mai devreme decât alți copii de vârsta sa.