Mihai Trăistariu A Dezvăluit Motivul Pentru Care Nu Poate Avea O Relație Cu O Femeie

La 39 de ani, Mihai Trăistariu a făcut o mărturisire curajoasă și sinceră în fața publicului, dezvăluind detalii despre celibatul său. Într-un interviu acordat la Antena Stars, artistul a vorbit deschis despre viața sa personală și despre motivul pentru care nu a ajuns să se așeze la casa sa.

Cu o sinceritate răvășitoare, Mihai Trăistariu a surprins pe mulți cu declarațiile sale, dezvăluind că, în ciuda aparențelor sale fizice atrăgătoare și a popularității sale, el nu a avut niciodată relații serioase. Acesta a explicat că, deși primește numeroase avansuri din partea femeilor, el nu este interesat de aventuri de o noapte sau de relații de scurtă durată.

“De ce nu m-am așezat la casa mea? Până și eu sunt surprins cumva pentru că mă plâng unora pentru că mi se pare că sunt superb ca om. Poate am făcut eu câteva greșeli, lăsând la o parte pozele acelea, că om în general, sunt sufletist, darnic.

N-am stat singur niciodată, nu-mi place singurătatea. Nu țin relații, probabil tocmai cumintenia astea le îndepărtează. Vor ceva mai zdrav. N-am intrat în panică. Am avut o relație, a dispărut, nu sunt îndrăgostit.

Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Îmi trimit multe poze, majoritatea, cred că 75% dintre fete nu vor decât s..e..x.

Nu mă tentează chestia asta, nu mă interesează curv.a.sa.r.eala, nu-mi stă în fire, probabil moștenesc asta de la părinți, m-au educat în felul acesta”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Declarațiile sale au stârnit reacții puternice în rândul publicului, mulți admirându-l pentru franchețea și sinceritatea cu care și-a exprimat sentimentele și opiniile. Cu toate că este cunoscut pentru cariera sa în muzică, Mihai Trăistariu a arătat că este deschis și vulnerabil atunci când vine vorba de viața sa personală.