La 57 De Ani, Dan Bittman A Părăsit Casă! Nu Mai Ascunde Relația Cu O Superbă Blondă De 24 De Ani

Dan Bittman, cunoscut pentru prezența sa carismatică și stilul de viață de rockstar autentic, continuă să fie o figură iconică în lumea showbiz-ului românesc, asemenea celor din Hollywood.

La vârsta de 57 de ani, acest etern burlac continuă să atragă admirația și să fie înconjurat de femei de o frumusețe uimitoare, cucerind inimi la fiecare pas. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor sale aventuri romantice, doar una a reușit să-i atingă sufletul și să-i determine să facă schimbări majore în viața sa: tânăra cântăreață Monica Odagiu.

Se pare că Bittman s-a separat de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, și a decis să-și reevalueze întreaga viață.

Deși întotdeauna a fost privit ca un mare seducător, ultimele evenimente din viața lui Dan Bittman au luat prin surprindere publicul. Surse din anturajul său dezvăluie că artistul locuiește acum într-un apartament închiriat, situat în apropierea fostei sale locuințe, pentru a fi mai aproape de cei trei copii ai săi: Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

Relația sa cu compozitoarea Liliana Ștefan, care a durat mai bine de un sfert de secol, nu a fost niciodată oficializată prin căsătorie.

Separarea de Liliana Ștefan nu a fost doar un capriciu trecător, ci o decizie serioasă, iar cei doi au ajuns la un acord amiabil, înregistrat la notariat, privind custodia comună a copilului lor mai mic, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani, pentru următorii trei ani, cu condiția respectării unui program stabilit.

Cu toate că mulți ar putea crede că relația cu Monica Odagiu, mult mai tânără decât el cu 33 de ani, este una recentă, aceasta este de fapt o flacără reaprinsă după doi ani de pauză.

Prezența ei în viața lui Dan Bittman a adus o nouă perspectivă și o serie de schimbări semnificative în viața artistului, care continuă să surprindă și să fascineze publicul cu fiecare pas pe care îl face.