ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE ADELA POPESCU A RENUNȚAT LA TELEVIZIUNE. A FĂCUT-O SĂ-ȘI DEA DEMISIA PE LOC: ”NU E GLUMĂ!”

Adela Popescu: Adevăratul motiv pentru care și-a pus cariera pe pauză

De-a lungul ultimilor doi ani, Adela Popescu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor televiziunii. Deși mulți fani și-ar fi dorit revenirea sa pe micile ecrane, vedeta a preferat să-și acorde o pauză prelungită. Dar care a fost adevăratul motiv care a determinat-o să ia această decizie radicală?

După ce a adus pe lume cel de-al treilea băiețel, Adela Popescu și-a păstrat distanța de la emisiunea “Vorbește Lumea” și a părăsit cârma show-ului pe care îl prezenta. Acest moment a coincis cu participarea sa la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” din Republica Dominicană, alături de Cabral. După încheierea acestui proiect, mulți și-au dorit să o vadă revenind în emisiunea de dimineață de la Pro TV, dar Adela a avut alte planuri.

Motivul pentru care Adela Popescu a decis să renunțe la televiziune a fost simplu, dar profund. Noul său rol de mamă și-a făcut simțită prezența într-un mod copleșitor. După nașterea celui de-al treilea copil, vedeta s-a simțit epuizată și nu a mai putut face față simultan vieții profesionale și celei de mamă.

Cu toate că în trecut a reușit să revină la muncă destul de repede după naștere, de această dată lucrurile au fost diferite. Oboseala extremă și lipsa timpului petrecut alături de copii au fost factorii principali care au determinat-o pe Adela să ia o decizie radicală. Așadar, prioritizându-și familia și propria sănătate mentală și fizică, vedeta a ales să se retragă temporar din lumea televiziunii.

“Am renunțat să mai fac televiziune o vreme pentru că am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor. Simțeam că nu mai e nimic luminos și am zis că e suficient și tare bine îmi e acum.”, a mărturisit Adela Popescu în cadrul unui podcast realizat de Mihai Morar.