Neti Sandu Horoscop 23 aprilie. Lună Plină cu vești noi si surprize pentru zodii

Berbec: Ești în formă maximă și te pregătești de o lansare care îți va aduce prestigiu, bani și influență. Totuși, o problemă din trecut revine spre a fi rezolvată și vei găsi un final fericit, poate legat de relația sentimentală.

Taur: Ai amânat unele lucruri, dar va trebui să te ocupi acum de ele, deoarece presiunea crește. Poate cineva îți cere ajutorul și îți dorește înapoi, după o perioadă de pauză în relație.

Gemeni: Primești o ofertă îmbunătățită, iar problemele legate de bani se rezolvă. Poate te ocupi de mașină sau iei în calcul achiziția uneia noi.

Rac: Primești o invitație să pleci undeva în străinătate și ai ocazia să ajuți oameni aflați în nevoie. Este un moment de generozitate și compasiune.

Leu: Primești confirmarea că ți s-a aprobat un credit sau că ai rezervat locuri pentru o escapadă. Participi la o reuniune de grup unde faci noi relații.

Fecioară: Ai de semnat acte și poate ai un examen sau un interviu. Iei o decizie importantă legată de viața de cuplu și afli planurile pentru viitor.

Balanță: Trebuie să te ocupi de rate și facturi și să te relaxezi în weekend. Ai oportunitatea unei noi colaborări, dacă condițiile financiare sunt acceptabile.

Scorpion: Ai o agendă încărcată, dar vei obține și beneficii. Un dialog privat poate fi salvator și vei primi răspunsuri la întrebări importante.

Săgetător: Angajezi o firmă pentru renovări sau curățenie acasă. Ai câștig de cauză într-o chestiune legală sau primești o despăgubire morală.

Capricorn: Faci o investiție într-o casă sau mașină și te bucuri de confort sufletesc primit de la cineva special.

Vărsător: Planifici o excursie cu grupul și faci cheltuieli neprevăzute. Ai mai multe oferte de job și oportunități de colaborare.

Pești: Ești plin de energie și primești oferte de job. Interacționezi cu oameni care îți împărtășesc ideile și talentul.