Fosta Soţie A Lui Jeremy Jackson, Trăiește Pe Străzi.

Declinul tragic al celebrei Loni Willison a devenit o poveste cutremurătoare pentru mulți, iar transformarea ei radicală a șocat pe mulți care au urmărit strălucirea ei pe covorul roșu în trecut.

Cu o carieră de model și instructor de fitness, Loni, fosta soție a celebrului actor Jeremy Jackson, starul din „Baywatch”, se află acum într-o stare de degradare și sărăcie extremă, trăind pe străzile din Los Angeles.

În 2014, după divorțul de Jeremy Jackson, Loni Willison a început să se afunde într-o spirală de depresie și abuz de substanțe.

Violentele la care a fost supusă din partea fostului soț au contribuit și ele la starea ei de disperare și neputință.

În timp ce Jeremy Jackson s-a bucurat de o viață de lux în sudul Californiei, Loni Willison a ajuns să se lupte pentru supraviețuire pe străzile din Venice Beach.

Imaginile cu Loni Willison căutând prin tomberoanele de gunoi și împingând un cărucior plin cu haine și pături au făcut înconjurul lumii, arătând un tablou tulburător al degradării și pierderii. Tunsă scurt, desculță și nespălată, ea este de nerecunoscut în comparație cu imaginea ei anterioară de divă blondă și suplă.

Chiar dacă prietenii și cei apropiați au încercat să o ajute, Loni Willison a refuzat orice formă de sprijin.

Într-o declarație ulterioară, ea a exprimat că nu dorește să vorbească cu nimeni și că se descurcă bine pe cont propriu, găsindu-și hrana în coșurile de gunoi și evitând contactul cu lumea exterioară.

Căsătoria ei cu Jeremy Jackson, în 2012, s-a încheiat rapid, iar cei doi au divorțat după doar doi ani.

De atunci, drumurile lor au fost total diferite, iar viața dramatică a Loni Willison a devenit un exemplu elocvent al consecințelor devastatoare ale violenței domestice și ale problemelor legate de sănătatea mintală.