Mihai Morar împrumută bani de la gemenele sale, Cezara și Mara: ”Eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decât ele”

Mihai Morar, binecunoscutul moderator de la Radio Zu, a dezvăluit câteva detalii surprinzătoare despre viața sa personală și relația cu fiicele sale gemene, Mara și Cezara.

Deși și-a păstrat în general discretia în ceea ce privește familia sa, Morar a făcut câteva confesiuni interesante despre adolescența fiicelor sale și relația lor cu banii.

Într-un interviu recent, Mihai Morar a vorbit despre provocările adolescenței și cum se străduiește să gestioneze schimbările prin care trec fiicele sale gemene, Mara și Cezara, care urmează să împlinească 16 ani.

Morar a subliniat importanța oferirii de către părinți a unor metode prin care adolescenții să se deconecteze de la lumea virtuală, precum restricționarea accesului la telefoanele mobile și rețelele de socializare.

Moderatorul de la Radio Zu a mărturisit că, în comparație cu adolescența sa, el a fost mult mai rebel decât fiicele sale.

Cu toate acestea, Morar recunoaște necesitatea de a le oferi copiilor independență și intimitate pentru a se dezvolta ca indivizi.

În ceea ce privește relația fiicelor sale cu banii, Morar se consideră norocos că acestea sunt chibzuite și responsabile.

Cu toate că primesc bani din bursele școlare și de la părinți, adolescențele sunt foarte atente la cheltuieli și au dezvoltat o relație sănătoasă cu banii. Morar a recunoscut chiar că există momente în care el însuși se împrumută de la ele, în special atunci când uită portofelul acasă.

Aceste confesiuni dezvăluie latura mai puțin cunoscută a vieții lui Mihai Morar și relația sa strânsă cu fiicele sale, evidențiind un aspect mai uman și mai personal al celebrității sale.