Cântăreţii de muzică populară, dezvăluire neaşteptată despre Andra, înainte de concertul “Tradiţional”. Au spus-o fără ocolişuri: “Nu o ştiam aşa”

Andra Măruță, surprinsă într-o lumină nouă de către colegii săi de breaslă, care au dezvăluit o latură neștiută până acum despre celebră cântăreață.

Ce cred artiștii despre soția lui Cătălin Măruță și ce se întâmplă cu adevărat în culisele ei când nu este sub lumina reflectoarelor.

Înainte de spectacolul “Tradițional 2” de la Oradea, Andra Măruță a strălucit ca întotdeauna, reușind să adune peste 25.000 de oameni pentru a o vedea pe scenă.

Cu toate acestea, colegii ei de breaslă au făcut dezvăluiri surprinzătoare despre ea în culise, aruncând o nouă lumină asupra personalității sale.

Într-un interviu neașteptat, artiștii care au colaborat cu Andra au mărturisit că aceasta este o persoană extrem de amuzantă, fiind mereu în mijlocul glumelor și râsetelor.

Despre această latură a ei puțini știau până acum, inclusiv colega ei de breaslă, Sava Negrean Brudașcu, care a mărturisit că a fost o surpriză să descopere acest aspect al personalității Andrei.

Chiar și Vlăduța Lupău a confirmat că Andra este cea care menține mereu atmosfera în culise. Pe de altă parte, mulți cred că fiica sa, Eva, a moștenit această veselie de la mama sa, fiind la fel de deschisă și prietenoasă.

În timp ce Andra Măruță strălucește pe scenă, acasă ea este o mamă dedicată și iubitoare pentru cei doi copii ai săi, David și Eva. Chiar dacă este extrem de solicitată profesional, timpul petrecut cu familia este la fel de important pentru ea ca orice realizare în carieră.

Cu grijă și responsabilitate, își îndrumă copiii către o creștere armonioasă și își dorește să devină exemple de urmat în societate.

Deși mulți se întreabă dacă va aduce pe lume și al treilea copil, Andra a declarat că momentan nu se vede în rolul de mamă din nou, dar nici nu respinge complet această idee. Cu toate acestea, copiii ei își exprimă dorința de a avea un nou frate sau soră, iar Andra, cu umor, lasă posibilitatea deschisă, afirmând că “niciodată să nu spui niciodată”.