Cum a scăpat Adriana Bahmuțeanu de 20 kg: „E ultima invenție în materie de slăbit!

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 50 de ani, strălucește într-o formă fizică de invidiat, datorită unei metode medicale pe care o aplică de ceva vreme pentru a slăbi în mod sănătos și eficient.

Recent, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit cum a reușit să scape de aproape 20 de kilograme într-un interval relativ scurt, folosind injecții speciale.

“Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun. Aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a mărturisit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Adriana a adoptat o alimentație extrem de curată și, la recomandarea medicului, a început să facă niște injecții care îi inhibă pofta de mâncare.

“Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta.

Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit. E brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni.

Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a explicat Bahmuțeanu.

Pe lângă transformarea fizică, viața personală a Adrianei a cunoscut și ea schimbări semnificative. După despărțirea de iubitul ei grec, ea s-a căsătorit religios cu George Restivan, într-o mănăstire din Ucraina.

“Ne-am îndeplinit visul de a ne cununa la o mănăstire istorică”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, adăugând că planurile lor includ și o nuntă cu fast, dar vor aștepta momentul potrivit pentru a-și reuni toți prietenii. La eveniment, vedeta a purtat o rochie lungă, albă, cu motive tradiționale.