Irina Columbeanu, schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor la 17 ani

Într-o adevărată domnișoară “cool”: Transformarea Irinei Columbeanu la 17 ani

Fiica celebrilor Irinel Columbeanu și Monica Gabor, Irina, se descurcă de minune în viața americană, acum la 17 ani. Și-a luat permisul auto, are chiar și un iubit, și pare că își croiește drumul spre o viață împlinită și plină de realizări. Recent, tânăra a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look, renunțând la buclele blonde în favoarea unei tunsori bob.

De la păr lung la tunsoare bob, o transformare remarcabilă

În vâltoarea de evenimente și realizări, Irina Columbeanu a hotărât că este momentul pentru o schimbare. După ce și-a obținut permisul auto și a dezvăluit că are și un iubit, Irina și-a tuns părul, renunțând la lungimea sa caracteristică și la culoarea blondă strălucitoare. Noul ei look, o tunsoare bob, o face să arate fermecător și matur, semănând tot mai mult cu tatăl ei celebru.

Mama sa, Monica Gabor, a împărtășit cu fanii pe InstaStory imagini recente cu Irina, evidențiind transformarea ei surprinzătoare. Fără îndoială, tânăra emană o aură de încredere și maturitate în noua ei înfățișare.

Premiată la școală pentru realizările sale academice și sociale

Irina nu doar că a reușit să-și schimbe look-ul cu succes, dar a și impresionat la școală. Înscrisă la prestigioasa Malibu High School, tânăra a fost premiată pentru performanțele sale academice și implicarea sa în activitățile extrașcolare. Participarea sa la clubul Boys and Girls of Malibu a fost recunoscută și apreciată, iar diploma ei de onoare a fost publicată mândru de mama sa pe rețelele de socializare.

Planuri mari pentru viitor: Medic chirurg și activist pentru sănătatea mentală

Deși este încă adolescentă, Irina are planuri ambițioase pentru viitor. Ea și-a exprimat dorința de a deveni medic chirurg și de a deschide o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație. Își dorește ca această clinică să fie un loc în care oamenii să învețe să își iubească și să își respecte corpul, promovând sănătatea mentală și bunăstarea.

În plus, Irina și-a dovedit determinarea și în alte aspecte ale vieții sale. Ea și-a luat permisul auto și conduce acum un Mercedes GLC, un SUV 4×4, și chiar a muncit pentru a-și câștiga proprii săi bani. Angajată ca chelneriță la un restaurant italian din Los Angeles, Irina își urmează pasiunea și visează să devină și profesoară de limba franceză.

În concluzie, Irina Columbeanu demonstrează că este mult mai mult decât o “fiică de vedetă”, ci o tânără independentă, inteligentă și plină de ambiție, gata să cucerească lumea cu talentul și determinarea ei.