Leonard Doroftei și Monica dupa 25 de Ani de căsnicie si o viata discreta au facut anuntul

Monica și Leonard Doroftei au construit împreună o poveste de dragoste care a început în primăvara anului 1992. Căsnicia lor este un exemplu de devotament și unitate, iar Monica a împărtășit această poveste de viață într-un interviu pentru femeide10.ro.

“Povestea noastră a început la casa mătușii lui, care era și nașa părinților mei. Inițial, nu doream să merg în acea vizită, dar cred că a fost destinul.

Aveam doar 16 ani când ne-am întâlnit și pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune imediată!

Leonard era un tânăr vesel, interesant și foarte curios! Îmi punea o mulțime de întrebări… acum ne amuzăm când ne reamintim! Practic, am fost supusă unui fel de test de personalitate.

Îmi amintesc și acum cum era îmbrăcat și cum încerca să se apropie de mine. Pe parcurs, am descoperit în el o mulțime de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată, și lista ar putea continua”, a mărturisit Monica.

Ea a evocat și momentul în care Leonard a cerut-o în căsătorie: “Au trecut doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem fi despărțiți și, dintr-o dată, mi-a spus că mă iubește și că vrea să fim împreună și că își dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. M-am simțit copleșită!

Îl iubeam din toată inima mea și credeam că nu se poate iubi pe cineva mai mult decât pe tine însuți. Ne-am căsătorit în luna octombrie și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi minunată. Chiar dacă era toamnă, a fost o zi caldă, însorită, plină de emoții.”

La întrebarea “Cum este să fii soția unei celebrități?”, Monica a răspuns cu sinceritate: “Niciodată nu m-am privit ca fiind soția unei celebrități.

Am și eu temerile și incertitudinile mele… îl iubesc și îmi place să simt că sunt iubită. Anii au trecut și îmi place să știu că eu sunt persoana de care are nevoie, că sunt importantă pentru el, că sunt iubită! Am avut grijă să mă descurc cu admiratoarele! Leonard s-a asigurat că știu că ochii lui sunt doar pentru mine.”

Astfel, povestea lor de dragoste este una plină de afecțiune, respect reciproc și încredere, fiind un exemplu de stabilitate și fericire în căsnicie.