Despre dragoste și maturitate: Lidia Buble dezvăluie detalii inedite despre relația cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble, Despre Dragoste și Încredere: „Mă Face Să Cred Că Pot Să Mut Munții Din Loc”…

Într-o rare incursiune în aspectele intime ale vieții sale, Lidia Buble a făcut câteva dezvăluiri despre logodnă și relația sa cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 62 de ani, care i-a adus un inel cu diamant spectaculos, marcând o aniversare deosebită.

Participând la emisiunea Vorbește Lumea, Lidia a stârnit interesul prezentatoarei Lili Sandu atunci când a fost surprinsă purtând un inel ce părea a fi un solitaire – un simbol al logodnei. Deși a negat că acesta ar fi un inel de logodnă, Lidia a subliniat importanța sa specială.

Lili Sandu: „Dă-ne o veste!”

Lidia Buble: „A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”, a fost discuția dintre cele două vedete.

Referitor la relația sa cu Horațiu Nicolau, Lidia a mărturisit că se simte mai fericită ca niciodată. Artista a subliniat că încrederea și susținerea pe care le primește din partea partenerului său o fac să creadă că poate realiza orice.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a povestit Lidia Buble.

De mai bine de un an, Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, formează un cuplu discret cu Horațiu Nicolau, iar prima lor apariție publică a fost la nunta Călinei Ponor. Deși au fost surprinși împreună de paparazzi în diverse ocazii, ambii păstrează discreția în ceea ce privește relația lor. Lidia a explicat într-o emisiune că preferă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, având în vedere experiențele dificile din trecut și dorind să evite expunerea excesivă.