Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Are o avere estimată la 100 de milioane de euro, dar nu le lasă nimic părinților. De ce a luat aceasta decizie

În urma unor provocări de sănătate și a unor momente dificile, Cătălin Botezatu a luat o decizie radicală: și-a făcut testamentul la doar 53 de ani. Într-un interviu recent, celebrul designer de modă a dezvăluit cum a decis să-și împartă întreaga avere, care nu este deloc de neglijat.

Faimosul fost jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzată de Kanal D, a arătat că parte din agoniseala sa va merge către scopuri caritabile, în special către persoanele vârstnice aflate în nevoie.

Cunoscut pentru actele sale de generozitate, Botezatu consideră că este datoria sa să ofere înapoi societății și să sprijine cei mai vulnerabili membri ai comunității.

“De-a lungul timpului, am făcut donații importante unor instituții din România, dar mai ales din afară. Așa că tot ce rămâne, mult sau puțin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ceea ce am se va duce în scopuri caritabile.

Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie”, a explicat Botezatu.

În ceea ce privește moștenitorii săi, Cătălin Botezatu a asigurat că aceștia sunt deja stabiliți și nu include părinții săi printre aceștia, deoarece aceștia nu au nevoie de bani, având tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi.

“Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere!

Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a adăugat el, evidențiind că unele dintre obiectele sale vestimentare sunt adevărate comori, devenind nu doar simboluri ale modei, ci și piese de colecție valoroase.