Selly a făcut-o praf pe Oana Roman, chiar în fața lui Cătălin Măruță: ‘Băgătoare de seamă’

În timpul emisiunii lui Cătălin Măruță, Selly nu s-a ferit să atace direct pe Oana Roman, făcând declarații surprinzătoare și pline de substanță. Acest schimb de cuvinte acut a avut loc în contextul criticilor reciproce pe care cei doi le-au împărțit în trecut.

Fără să ezite, vloggerul a transmis un mesaj dur, fără menajamente, indiferent de locul și de mediul în care se afla, fie că era pe micul ecran sau în mediul online.

„Cred că e important să fim conștienți de sensul cuvintelor pe care le folosim. Dacă le aruncăm doar pentru a arunca, fără să înțelegem cu adevărat semnificația lor, riscăm să ne facem de râs.

Am fost confruntat de-a lungul vieții cu multe cuvinte aruncate în mod lipsit de sens, dar mă amuză profund atunci când cineva îmi adresează un termen fără să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă, încercând să mă discrediteze cu cuvinte care nu au nicio relevanță.

Eu îmi dau seama ce încearcă să spună acea persoană, dar încercarea eșuată mă face să rad cu poftă. Ar fi util să consultăm DEX-ul înainte de a folosi termeni precum ‘demagogie’ și ‘demagog’, ca să fim pe deplin înțeleși”, a spus Selly.

Aceste declarații ale vloggerului vin ca răspuns la critica recentă pe care Oana Roman a făcut-o în mediul online, însă Selly a ales să nu rămână pasiv și să își exprime punctul de vedere fără menajamente.