Femeia Din Imagine Este Bunica Unei Vedete De La Pro TV. Ghici A Cui

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea media românească, prezentând știrile de la ora 19 de la Pro TV timp de aproximativ 26 de ani.

De-a lungul carierei sale, a avut oportunitatea de a face stagii de pregătire atât în țară, cât și în străinătate, inclusiv la celebrul post de televiziune CNN. Despre ea s-a spus că a refuzat o ofertă de a lucra pentru CNN și de a se stabili în afara țării, preferând să rămână aproape de familie și de România.

Recent, Andreea Esca a împărtășit o fotografie de colecție pe Instagram, care a stârnit interesul și admirația fanilor.

În această imagine, se regăsesc bunicii săi, iar mulți au observat cât de mult seamănă cu bunica sa, Margot. Trăsăturile lor, precum ochii, buzele și bărbia, par să fie asemănătoare. Internauții nu au ezitat să remarce acest lucru și să lase comentarii în acest sens.

De asemenea, în fotografia respectivă, unii au observat o asemănare izbitoare între bunicul Andreei Esca și dr. Athanasios Fragkos.

Vedeta nu a întârziat să ofere o explicație, menționând că ambii sunt de origine greacă și că această asemănare se datorează probabil acestei origini comune.

În plus, Andreea Esca a împărtășit și o altă imagine de familie, surprinzându-i pe părinții săi în tinerețe, într-o vacanță la Marea Neagră.

În descrierea acelei postări, ea a făcut o dedicație emoționantă mamei sale, rememorând anumite momente din viața acesteia și exprimându-și recunoștința pentru prezența ei în viața sa.