Laura Cosoi a dezvăluit, din greșeală, sexul bebelușului! Cum s-a dat de gol vedeta

Laura Cosoi se Pregătește să Devină Mămică pentru a Patra Oară: Ce a Dezvăluit Despre Sarcina sa

În ultimele luni, actrița Laura Cosoi (42 de ani) a fost subiectul multor discuții, odată cu vestea că este însărcinată în 8 luni și se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Deși a păstrat un mister asupra sexului copilului din pântec, în cadrul unui interviu, vedeta a dat de gol.

După un an 2023 plin de provocări și tristeți, o perioadă în care a pierdut-o pe mama sa, noul an a adus vești bune în viața lui Laura Cosoi. Ea a făcut public faptul că este din nou însărcinată, o veste care a fost o surpriză chiar și pentru ea și soțul său, Cosmin Curticăpean.

În ciuda sarcinii avansate, Laura Cosoi a continuat să-și desfășoare activitățile și să participe la evenimente mondene. În cadrul unui astfel de eveniment, a mărturisit că își gestionează ultimele luni de sarcină cu mult efort fizic, dar și cu speranța că totul va decurge conform planului.

Vorbind despre ce înseamnă să devină mamă pentru a patra oară, Laura a subliniat că depinde de multe lucruri, nu doar de copii. Experiența sa anterioară a fost una liniștită și echilibrată, iar ea speră să fie la fel și de această dată.

Deși a decis să țină sexul bebelușului secret pe toată durata sarcinii, Laura Cosoi a dat de înțeles, fără să-și dea seama, că este vorba de un băiețel. Cu toate acestea, actrița este nerăbdătoare să-și întâmpine mezinul familiei și să le facă celor trei fiice cunoștință cu noul membru al familiei.

În ceea ce privește nașterea, Laura își dorește să nască natural, așa cum a făcut-o și cu cele trei fiice. Această experiență este una foarte importantă pentru ea și consideră că nașterile naturale sunt cele mai frumoase.

În ciuda emoțiilor firești legate de sarcină, Laura Cosoi simte deja că totul va fi bine și așteaptă cu entuziasm momentul întâlnirii cu micuțul său. Pentru ea și soțul său, venirea acestui copil a fost o surpriză plăcută, iar acum se pregătesc să-l întâmpine cu dragoste și bucurie în familia lor.