La aproape un an de când Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat de bărbatul care i-a fost alături timp de 22 de ani

La aproape un an de la anunțul divorțului de medicul Cristian Georgescu, alături de care a trăit timp de 22 de ani, Anca Țurcașiu revine în lumina reflectoarelor cu un anunț neașteptat.

După o pauză muzicală de peste 20 de ani, Anca Țurcașiu a surprins fanii cu lansarea unui nou videoclip și a unei melodii intitulate „Vreau să dau reset”. Această piesă își găsește rădăcinile în povestea personală a artistei, ilustrând procesul ei de reinventare și de repornire a vieții la vârsta de 50 de ani.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am concentrat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-a fost dor de muzică. Am lansat o nouă melodie pentru a împărtăși o poveste. Povestea mea. Da, vreau să dau reset.

Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață, trebuie să mergi mai departe”, a declarat Anca la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

În spatele acestei melodii stă procesul de vindecare al artistei, care a început prin a-și redescoperi și a-și iubi sinele, dar care acum este pregătită să ofere iubire din nou. Desigur, suferința provocată de divorț nu a fost ușoară, dar Anca Țurcașiu a hotărât să-și continue viața cu speranță și optimism. „Trăiesc pentru iubire”, a adăugat ea.

Mesajul profund al melodiei „Vreau să dau reset” este unul adresat fostului soț al artistei, prin care îi transmite că a depășit durerea despărțirii și că acum este gata să își încheie trecutul și să meargă mai departe.

În versurile sale, Anca precizează că a pierdut definitiv legătura cu trecutul și că este pregătită să privească cu optimism spre viitor.

„Știi, se zice că nimic nu e întâmplător. Și că întotdeauna, la final, avem o lecție de învățat. Aleg să rămân cu ce-a fost frumos între noi, merg mai departe fără să mă mai uit înapoi. Spune-mi orice vrei, pot să o iau iar de la început.

Poate-i un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut, a trecut. Cu sufletul rece și mut, și un ultim sărut, m-ai pierdut”, sunt versurile puternice ale noului cântec al Ancăi Țurcașiu.