Jador dezvăluie așteptările sale pentru copilul său: ‘Mi-aș dori o fată….

La un eveniment dedicat foștilor concurenți de la Survivor All Star, Jador și-a arătat sinceritatea și a împărtășit câteva gânduri despre relația sa cu Oana Ciocan, femeia pe care a cerut-o în căsătorie chiar pe platoul emisiunii.

În vârstă de 28 de ani, manelistul a făcut primele declarații cu privire la zvonurile care circulau despre o posibilă sarcină a iubitei sale.

Jador a menționat că se simte extrem de norocos pentru că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa chiar în locul în care s-au cunoscut și au legat o frumoasă poveste de dragoste.

Momentul cererii în căsătorie a fost urmărit cu interes de întreaga țară, iar artistul a subliniat că a fost unul dintre cele mai norocoase momente din viața sa să o ceară în căsătorie pe Oana Ciocan.

În legătură cu speculațiile legate de o posibilă sarcină a logodnicei sale, Jador a clarificat situația. Desigur, Oana nu a postat încă fotografii cu inelul de logodnă, însă artistul a confirmat că i-a oferit deja acest inel special.

Totuși, el a menționat că Oana preferă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor și să evite expunerea excesivă pe rețelele de socializare.

Manelistul a dezvăluit că ei formează un cuplu de aproximativ șase luni și jumătate și că amândoi preferă să se mențină discreți în mediul online pentru a evita speculațiile și judecățile nejustificate.

În ceea ce privește zvonurile despre o sarcină iminentă, Jador a evitat să ofere un răspuns direct, dar și-a exprimat deschis entuziasmul la gândul de a avea o fetiță. Cu toate acestea, a subliniat că preferă să lase timpul să dezvăluie adevărul și să nu alimenteze speculațiile prin confirmări premature.