Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, grădinari cu acte în regulă! Ce legume au plantat în acest sezon

Dragoș Bucur (46 de ani) și Dana Nălbaru (47 de ani) au decis să își trăiască viața în liniște și frumusețe după ce s-au mutat la țară, unde și-au construit o gospodărie autentică la Moșteni-Greci, în județul Argeș.

Casa pe care au construit-o în mediul rural le aduce o mare satisfacție, atât lor, cât și celor 3 copii ai lor: Sofia (17 ani), Kadri (7 ani) și fetița lor adoptată, Roxana India, în vârstă de 11 ani.

Pasiunea lor pentru alimentația sănătoasă, în special dată de problemele de sănătate ale actorului, i-a îndemnat să se dedice grădinăritului. Cu o livadă ca în povești și o seră plină de viață, Dana muncește cu zâmbetul pe buze, plantând roșii, castraveți și ardei.

“O femeie obosită dar fericită că și-a plantat singură roșiile, castraveții și ardeii. Fain. Mi-a plăcut!”, a mărturisit Dana Nălbaru pe Instagram, arătându-și bucuria pentru munca sa. “Curând aici vor fi legumele! Descoperind fericirea la țară!”, a adăugat ea, surprinzându-și fanii cu imagini în care manevrează cu pricepere grebla în propria sa seră.

Și Dragoș Bucur și-a dorit de mult să găsească liniștea și să trăiască în armonie cu natura. Odată cu mutarea în județul Argeș, a venit și ideea de a împărtăși experiența lor prin intermediul vlogului “Rurality Show”, unde arată provocările și soluțiile pentru cei care doresc să facă tranziția la viața la țară.

“Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, să își încarce bateriile, să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să își lase copiii să se joace fără teama că vor fi în pericol. Visul meu devine realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit actorul.

Căsătoria lor, încheiată în 2005, și copiii lor, care învață acasă, reprezintă centrul vieții lor. “Toți copiii mei sunt diferiți, Sofia, Roxana, Kadri. Kadri, fiind atât de inteligent, este o provocare.

Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară și mă blochează cu întrebările sale despre știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine și nu trebuie să îi repeți de două ori.

Avea 5 ani când a început să studieze chimie. Se descurcă excelent și alege singur cărțile pe care le citește”, a dezvăluit Dana Nălbaru într-un podcast al lui Mihai Morar.