Cine este si cum arata mama lui Fuego. Multa lume credea ca este Irina Loghin.

Fuego, cunoscut și sub numele său real Paul Surugiu, este o figură cunoscută și respectată în întreaga țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care îl cunosc pe mama sa, Eugenia, care a fost mereu alături de el, sprijinindu-l în toate proiectele sale.

Artistul a transmis un mesaj emoționant dedicat mamei sale.

În general, Fuego a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, în repertoriul său se regăsesc câteva piese dedicate mamei sale, pe care o consideră o adevărată eroină.

Artistul a mărturisit pe platformele de socializare că nu a putut să îi mulțumească suficient pentru ceea ce este astăzi și pentru învățăturile primite de la ea.

„Mama mea, Eugenia, este, fără îndoială, eroina mea. Și-a sacrificat propriul destin, a construit și nu a cerut niciodată laude pentru asta. A înțeles că viața ei este legată de formarea mea și nu a ezitat niciodată să își dedice timpul și energia acestui vis special. De fiecare dată, parcă simt că nu îi mulțumesc suficient pentru ceea ce sunt azi, pentru învățăturile primite și pentru tot sprijinul oferit. Mama este persoana căreia mă întorc mereu și care mă înțelege, mă ascultă și îmi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Viața nu i-a fost ușoară, a renunțat la multe dintre visele ei și a muncit din greu, dedicându-și întreaga ființă, luptând alături de mine pentru succesul meu de-a lungul anilor. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis uși, a avut grijă de mine și cred din tot sufletul că am reușit să îi împlinesc așteptările!

În plus, mama este o persoană plină de umor, cu replici surprinzătoare pentru orice situație, mereu la curent cu tot ce se întâmplă și cu o iubire deosebită pentru frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericire și clipe alături de ea, cât mai mult timp posibil. Mulțumesc, mamă! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit de lumină. Cei care nu le mai au, să le gândiți ca pe niște lumini care vă înfrumusețează chipul. #PaulSurugiuFuego”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Mama lui Fuego a făcut sacrificii pentru a-l ajuta să studieze și să își urmeze pasiunea pentru artă. Paul Surugiu a subliniat de mai multe ori legătura puternică pe care o are cu mama sa. Ei își oferă un sprijin moral reciproc chiar și acum, după atâția ani. Artistul recunoaște că femeia care l-a adus pe lume a făcut sacrificii considerabile pentru a-l susține în urmărirea visului său de a deveni artist. Ca o recunoaștere a acestor eforturi, acum, Fuego se asigură că mama sa nu duce lipsă de nimic.

Fuego și-a dus părinții în numeroase locuri frumoase din lume: „Am căutat mereu să le fac mândri și fericiți.”
Paul Surugiu și-a luat părinții în diverse vacanțe, în unele dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. El explică faptul că întotdeauna a luptat să își facă părinții mândri de el.

„Desigur, după ce am reușit să atingem obiectivele pe care ni le-am propus, după ce am avut succes, am încercat să le fac o mulțime de bucurii părinților mei. În primul rând, acum mulți ani, am reușit să îmi conving mama să iasă la pensie și să nu mai lucreze, asigurându-i un venit lunar, astfel încât să nu își mai facă griji. Apoi, i-am dus să viziteze o mulțime de locuri din lume, în vacanțe de neuitat. Am încercat să îmi fac părinții mândri și fericiți, să vadă că, iată, copilul lor a reușit să realizeze lucruri atât de mari! Acum, mama mea nu mai are dorințe majore. Se bucură de lucrurile mici, de daruri de suflet, de dulciuri și, desigur, cel mai important, de prezența mea!”, a spus artistul.