Rona Hartner știa că se va îmbolnăvi: „Avea momente când era furioasă pe ea” Rinda Hartner face dezvăluiri dureroase după moartea actriței

Invitată în cadrul unui podcast, Rinda Hartner împărtășește detalii emoționante despre viața și moartea regretatei Rona Hartner.

Rona Hartner a părăsit această lume în luna noiembrie a anului trecut, la vârsta de doar 50 de ani.

Cu empatie și delicatețe, Rinda Hartner dezvăluie cum Rona și-a exprimat dorințele înainte de a-și lua rămas bun de la această lume.

Potrivit mărturisirilor Rindei, sora lui Rona Hartner, actrița știa că va trece printr-o boală grea și că va părăsi această lume. În jurnalul ei, Rona scria gândurile și temerile ei. Ea era conștientă că va pleca și își exprima regretul profund că fiica sa, Rinda, va crește fără prezența ei.

„Ea știa de mult că o să fie bolnavă și că o să aibă ceva. Avea jurnalul ei și scria tot ce-i venea prin cap. Ea știa că o să ducă. A avut această premoniție. Vara trecută, când am fost la ea, avea momente când era furioasă pe ea. Zicea că nu poate să plece acum, că fata e mică și cine se va ocupa de ea. Închidea ochii și se ruga ca Dumnezeu să aibă grijă de ea,” a povestit Rinda Hartner, în cadrul podcastului, conform Gândul.ro.

După o luptă grea cu boala, îndrăgita actriță a părăsit această lume, lăsând în urmă o familie îndurerată, dar mai ales o fiică adolescentă care va crește acum fără prezența mamei sale.

Rinda Hartner a dezvăluit că Rona avea câteva dorințe înainte de a-și lua adio, inclusiv aceea de a fi îmbrăcată într-o rochie de mireasă.

„Știu că a plecat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă prematur, nu voia încă să plece, normal, voia să se ocupe de fata ei, ar fi vrut să o vadă, să ajungă la majorat, să joace la nunta ei. Dar așa a fost să fie și Rona era împăcată cu asta. Mi-a zis din vară, când am fost la ea, când tocmai primise diagnosticul, mi-a zis: ‘Mă îmbraci în alb, mă îmbraci în mireasă, pentru că eu o să mă mărit cu Dumnezeu”, a mai spus Rinda Hartner.