Codin Maticiuc, gest emoționant pentru soacra lui florăreasă. Cum a filmat-o pe mama Anei Pandeli

Codin Maticiuc a captat atenția internetului de Ziua Femeii, dar de această dată nu prin intermediul fetelor sale, ci al mamei soacrei. Codin a surprins-o pe mama Anei Pandeli la locul ei de muncă și i-a îndemnat pe urmăritorii săi să o viziteze. De ce? Fiindcă soacra lui Codin este o florăreasă și vinde flori la gura de metrou de la stația 1 Mai.

Cu acest videoclip, Codin Maticiuc a reușit să câștige și mai multă simpatie, deși nu mai era nevoie. Apreciat și recunoscut pentru activitatea sa filantropică, dar și pentru calitățile sale de tată și soț, Codin a demonstrat că știe să aprecieze și să respecte oamenii simpli, la fel de mult cum o face și cu cei din cercurile sale de elită.

Și un om simplu se află chiar în familia lui. Este vorba despre soacra sa, mama Anei Pandeli. Paula Pandeli este o florăreasă dedicată și vinde flori chiar la gura de metrou de la 1 Mai. Codin a vizitat-o de Ziua Femeii pentru a-i face o reclamă și pentru a-i arăta toată aprecierea.

Urmăritorii lui Codin au apreciat în mod deosebit gestul său și au reacționat cu o avalanșă de aprecieri în comentarii. Codin a primit diverse întrebări, printre care și una legată de etnia soacrei sale, iar el a răspuns cu mândrie și sinceritate, arătând că este mândru de originea și de familia sa.

Comentariile au fost extrem de pozitive, cu mulți oameni apreciind modestia și respectul lui Codin față de oamenii simpli. Unii au recunoscut că îl cunosc pe doamna Paula de mulți ani și că cumpără flori exclusiv de la ea. Gestul lui Codin a fost primit cu multă căldură și recunoștință din partea comunității online.