„Este cumplit” Cristina Șișcanu își urlă durerea după moartea tatălui ei. A vorbit, printre lacrimi, despre afecțiunile care i-au adus sfârșitul

Cristina Șișcanu a fost copleșită de tristețe când a vorbit despre tatăl său pe internet.

Prezentatoarea TV trece printr-o perioadă dificilă, după pierderea tatălui său. La scurt timp după ce a împărtășit vestea tristă online, Cristina s-a adresat din nou fanilor ei. Vizibil afectată, soția lui Mădălin Ionescu a dorit să împărtășească cât de special a fost tatăl ei, dar a fost copleșită de lacrimi pentru câteva minute.

Pe pagina ei de Facebook, locul unde împărtășește momente frumoase și triste din viața sa, Cristina Șișcanu și-a deschis inima și a discutat despre tatăl său, care a trecut în neființă acum câteva zile. Ea a izbucnit în plâns în timp ce își mărturisea fanilor legătura strânsă pe care o avea cu tatăl său regretat. În plus, vedeta a mărturisit că este greu să rămână singură în aceste momente, de aceea a refuzat să își ia concediu de la muncă.

„Vreau să vă spun că tatăl meu a fost un om extraordinar. Fără subiectivism, a fost așa. Era iubit de toată lumea, plin de umor, iar pierderea lui este devastatoare. Când sunt singură, durerea este copleșitoare. Amintirile mele cu el, din copilărie și cele mai recente, sunt vii. Era un părinte minunat și sensibil”, a mărturisit Cristina Șișcanu, cu lacrimi în ochi.

Tatăl Cristinei Șișcanu a luptat cu probleme grave de sănătate. Familia lor a trecut printr-o perioadă dificilă acum un an, când tatăl ei a fost la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate și a fost dus de urgență la spital. Un miracol a avut loc atunci când medicii au reușit să îl salveze, chiar dacă șansele erau minime.

„El a avut multe suferințe legate de sănătate, în special probleme cardiace, care în cele din urmă l-au răpus. A fost un an dificil, dar un miracol s-a întâmplat când a fost salvat de medici. Cu toate acestea, suferințele lui au continuat și, în cele din urmă, a părăsit această lume. Chiar dacă este greu, mă consolează gândul că acum nu mai suferă”, a mai spus Cristina Șișcanu, în timp ce își ștergea lacrimile.