Alexandru Ciucu a făcut dezvăluirea abia acum. Ce s-a întâmplat pe finalul căsniciei cu Alina Sorescu: ”A fost dezastruos!”

Pentru prima dată de la separarea de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a vorbit deschis și cu responsabilitate despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, care a afectat atât sfera personală, cât și cea profesională. Afacerea sa în domeniul designului a fost aproape de colaps.

Ultimul an din viața de bărbat însurat a lui Alexandru Ciucu a fost o adevărată provocare. Într-o discuție moderată de Cristi Brancu, designerul a mărturisit că impactul dezechilibrului, accentuat de pandemia de COVID-19, s-a făcut simțit atât pe plan sentimental, cât și în buzunar.

“Anul trecut a fost o adevărată catastrofă din punct de vedere al afacerii. Nu exagerez când spun că a fost un dezastru. Sectorul meu, care se axează pe costume de ceremonie și de afaceri, a fost puternic afectat. Pe lângă toate neînțelegerile și obstacolele din cei 12 ani de căsnicie, pandemia a fost o lovitură dură. Restaurantele, de exemplu, au putut să-și mențină activitatea cu livrări la domiciliu, dar pentru noi, care ne ocupăm de haine de lux, a fost un an în care aproape că am stat degeaba. Ca o soluție la această situație, am creat o colecție neobișnuită pentru mine, din bucăți de materiale diferite, pentru că pur și simplu nu puteam să rămânem inactivi. Am satisfăcut nevoia de creație într-un an extrem de complicat pentru toată lumea, dar mai ales pentru domeniul nostru”, a explicat Alexandru Ciucu pentru Playtech.ro.

După o căsnicie de 12 ani, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să-și continue viețile separat, cu toate că sunt părinții a două fetițe. Discreți și responsabili, cei doi au ajuns la un acord privind custodia copiilor. Inițial, instanța a stabilit un program de custodie care nu a fost benefic pentru copii, însă ulterior acesta a fost ajustat pentru a oferi mai multă stabilitate și rutină. Astfel, fetițele merg la tatăl lor de două ori pe lună și două zile pe săptămână, iar acest aranjament le asigură un mediu stabil și confortabil.