O recunoști pe femeia din imagine? Vedeta a dispărut de la TV acum 11 ani, iar acum e schimbată total după operațiile estetice

Cu 11 ani în urmă, Oana Frigescu strălucea pe micile ecrane. Astăzi, puțini o mai recunosc. După o carieră impresionantă în televiziune, fosta prezentatoare TV și-a început propria afacere profitabilă.

Decizia de a renunța la televiziune a fost luată acum 11 ani. Oana Frigescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri, a surprins publicul când a anunțat că pleacă de la Antena 1 în 2013. Înainte de despărțirea de micile ecrane, Oana prezenta Observatorul de la ora 13.00 și cel de la ora 16.00. După plecarea sa, a fost înlocuită temporar de Anca Lungu.

În același timp cu retragerea din televiziune, Oana Frigescu a trecut printr-un divorț tumultuos de tatăl fiicei sale, Andrei Badiu. Această perioadă a fost marcată de scandaluri, acuzații de infidelitate și violență.

După ce apele s-au liniștit, Oana Frigescu s-a reinventat complet. S-a concentrat pe afacerea sa de bijuterii hand-made, promovându-le intens pe rețelele de socializare. Brandul său a devenit bine-cunoscut, aducându-i venituri substanțiale.

Pe lângă afacerea de succes, Oana Frigescu a surprins fanii online cu fotografii seducătoare, evidențiindu-și formele perfecte. După retragerea din televiziune, a făcut și câteva modificări la aspectul său, recurgând la intervenții estetice pentru a arăta impecabil. Noua ei tunsoare completează perfect transformarea.