Vesti triste despre Cornel Palade. Din pacate …

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a rămas fără niciun proiect TV începând de la finalul anului trecut, după participarea sa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la PRO-TV.

În cadrul acestei emisiuni, a petrecut două săptămâni în jungla Republicii Dominicane, după care și-a cerut eliminarea.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnul Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!.

Fiica sa Ada (33 de ani) a luat decizia dificilă de a se muta în Londra acum doi ani, în plină pandemie, în căutarea unei vieți mai bune și pentru a se dezvolta profesional în domeniul teatrului. Acest pas a adus împlinire personală fiicei sale, dar a provocat o suferință adâncă în sufletul lui Cornel Palade.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în funcție de timpul și programul său. Nu știu cu ce o să o aștept când va veni acasă, dar nu îmi fac griji că nu îi va plăcea mâncarea pe care o să o gătesc, ei îi place tot ce gătesc eu. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tinereții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a adăugat Cornel Palade pentru Click!.

Despre relația sa cu Romică Țociu, au apărut speculații legate de o eventuală despărțire a celor doi actori de comedie, deoarece nu au mai jucat împreună pe scenă în ultimii ani. Cu toate acestea, la o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au apărut împreună și au prezentat un scurt număr de comedie.

„Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus Romică Țociu lui Cornel Palade. „Emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a mărturisit Țociu despre colegul său.