Și-au pierdut singurul copil la Colectiv, iar la 52 de ani a rămas însărcinată!

Familia Bucă a traversat unul dintre cele mai grele momente ale vieții lor în 2015, când au pierdut tragic pe Andrei, singurul lor copil, în incendiul de la clubul Colectiv. La vârstele de 52 și, respectiv, 56 de ani, Marcela și Dorin Bucă au fost loviți de durere, dar au ales să nu se lase înfrânți de disperare și să continue să meargă înainte.

Astfel, cei doi soți au încercat să devină din nou părinți. Printr-o adevărată minune, Marcela Bucă a rămas însărcinată. În 2017, lumea a primit-o pe Andreea Gabriela. Micuța a fost botezată la începutul lunii iulie, iar nașul ei a fost cel mai bun prieten al lui Andrei.

“Venirea fetiței a fost ca o alinare după pierderea lui Andrei. Golul din inima noastră era imens și, deși nimic nu poate umple complet locul lăsat de el, Andreea a adus o rază de lumină și bucurie în viața noastră. Am înțeles că nu va exista niciodată ceva care să ne înlocuiască complet durerea, dar Andreea ne-a umplut inima cu o parte din acea bucurie pierdută”, a mărturisit Marcela Bucă.

“Pentru mine și soția mea, Andreea este o binecuvântare și o lecție de viață. În ciuda tragediei pe care am trăit-o, Andreea ne-a readus zâmbetul pe buze și ne-a redat credința în frumusețea vieții. Când o iau în brațe, trăiesc momente de neuitat”, a adăugat Dorin Bucă.

Marcela și Dorin Bucă păstrează mereu vie amintirea fiului lor, refuzând să atingă lucrurile acestuia și așteptând ca el să se întoarcă acasă. Andreea Gabriela le-a adus o nouă rază de speranță și lumină în viață, fiind un adevărat dar după suferința pe care au trăit-o.