Cât câștigă fiica cea mare a lui Vadim Tudor și ce moștenire au primit Lidia și Jeni de la tatăl lorn

Chiar și în prezent, mulți se întreabă cum se descurcă fiicele lui Vadim Tudor după moartea neașteptată a tatălui lor. Iată ce aflăm despre cariera și situația financiară a Lidiei, fiica cea mare a regretatului politician.

Lidia Vadim a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, iar sora ei mai mică, Eugenia, a urmat cursurile Facultății de Jurnalism la Universitatea „Spiru Haret”.

Din 2019, Lidia s-a alăturat echipei academice a Universității „Spiru Haret” în calitate de cadru didactic, ocupând poziția de tutore în psihologie pentru învățământul la distanță (ID). Potrivit site-ului instituției, rolul tutorelui este de a sprijini studenții în procesul de învățare, sub coordonarea Consiliului Facultății.

La aproape 30 de ani, Lidia Vadim este acum asistent universitar la Facultatea de Psihologie. Conform unor surse, salariul său lunar este de 4.508 de lei. Acesta este câștigul fiicei cea mare a lui Vadim Tudor, care a ales să urmeze aceeași cale academică în cadrul Universității „Spiru Haret”, unde și-a absolvit și tatăl.

În ceea ce privește moștenirea lăsată de Vadim Tudor, fiicelor sale nu li s-au revendicat sume considerabile de bani. În schimb, au primit o colecție valoroasă de cărți, inclusiv 2.000 de volume, și alte obiecte de artă. Lidia și Eugenia au primit o parte din casa fostului politician, precum și o parte din ziarul România Mare, alături de diverse tablouri și cărți. Nu au moștenit alte proprietăți sau sume de bani fabuloase.