Care e cea mai mare durere în viața zodiei Pești. Toată viața vor avea povara asta pe suflet

Taciturne și sensibile, femeile-Pești ascund o mare suferință în suflet: gelozia. Sunt nesigure tot timpul pe ele, se întreabă la fiecare mișcare dacă procedează bine sau nu și sunt indecise. Le place foarte mult drama și, cu tot acest pachet de trăsături în spate ajung să fie foarte suspicioase în legătură cu persoana de lângă ele.

Dacă sunt într-o relație, femeile-Pești își controlează partenerul cu întrebări, căutări în telefon, fac tot posibilul să îi afle parolele de la site-urile de socializare și de email. Nu fac însă crize de gelozie, ci își macină bănuielile în suflet, fără a spune cuiva ce le frământă.

În relațiile de prietenie sau de familie, femeia-Pești trebuie să fie pe primul loc, să primească cele mai frumoase cadouri, să fie răsfățată și băgată în seamă. Doar atunci se simte pe deplin în largul ei.

Dacă se întâmplă contrariul, femeia-Pești nu reproșează niciodată nimic, însă suferă teribil. Este foarte geloasă și nu agreează gândul ca altcineva să fie pe primul loc în viața persoanelor pe care ea, la rândul ei, le plasează pe această poziție.

Două dintre semnele pe care le regăsim în zodiac trăiesc cu o mare povară pe suflet. Una dintre zodii se teme că nu este iubită și caută încontinuu semne pentru a i se confirma că este o persoană dorită. Cealaltă trăiește cu gelozia în suflet, chiar dacă nu are motive.

Sete de aventură, dorință constantă de a experimenta, suspicioasă și plină de pasiune, femeia-Scorpion va căuta tot timpul semne în jurul său pentru a vedea dacă este sau nu iubită. Prin tot ceea ce face, nativa din Scorpion încearcă să se descopere pe sine.

Uneori nu îi place ce află despre propria persoană și se întreabă dacă cei din jur o plac, acceptă sau iubesc așa cum este ea sau comportamentul lor este de fațadă? Încă din copilărie a fost în competiție cu ceilalți tovarăși de joacă sau frați, iar la maturitate cu absolut toată lumea. Este o povară pe care o va duce toată viața în suflet reprezentanta acestei zodii.