Ce etnie are Carmen Tănase

Carmen Tănase, celebra actriță română, a dezvăluit recent originile sale etnice. Ea a mărturisit că are rădăcini grecești, deoarece bunica sa este de origine greacă.

„Eu am sânge grecesc. Bunica mea din partea mamei a venit din Grecia în România. Ea s-a născut acolo. Bunicul meu este de origine germană. Mama nu a moștenit deloc originea grecească. Așadar, între o grecoaică și o femeie germană s-a născut o româncă pură, mama mea!

Această amestecătură de sânge grecesc și german s-a transmis și la mine, probabil chiar mai mult decât la bunica mea. Poate de aici vine. Nu știu dacă am o inimă de țigancă. Însă simt că am o inimă deschisă, mare, plină de viață, uneori furioasă, iar asta vine din faptul că sunt o corcitură, așa cum cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă este adevărat sau nu”, a declarat Carmen Tănase în cadrul unei emisiuni moderate de Denise Rifai.

Carmen Tănase și Victor Parhon au trăit o poveste de dragoste intensă, asemenea unui film. Fiind o persoană discretă, Carmen Tănase a preferat să-și țină viața personală departe de atenția publicului, ceea ce face ca aceste mărturisiri să fie cu atât mai prețioase pentru fanii săi.

Ea a povestit că s-a căsătorit cu fostul său soț la insistența părinților, pentru că își doreau un copil împreună. Au acceptat să se căsătorească sub presiunea mediei, iar după doar trei ani, când relația lor era în pericol, au decis să divorțeze de comun acord.

Cu toate că s-au despărțit și au trăit în case separate, Carmen și Victor au rămas aproape unul de celălalt până când moartea i-a despărțit. Au continuat să se viziteze și să se iubească ca doi adolescenți, fără constrângeri și fără reguli. Apoi, când Victor Parhon s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar și a decedat, Carmen Tănase s-a mutat din nou lângă el, pentru a-i fi alături până în ultimele clipe.

Prezentându-se în emisiunea moderată de Denise Rifai, Carmen Tănase a făcut aceste dezvăluiri despre originea ei etnică și despre povestea sa de dragoste remarcabilă.