Cine o răsfață pe Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu: ”Multă iubire și atenție”

Cu mai bine de 3 ani în urmă, Alina Sorescu (37 de ani) a traversat un lung proces de divorț cu Alexandru Ciucu (48 de ani), punând capăt unei relații de 12 ani. Desigur, această perioadă a fost plină de provocări și durere, însă timpul a avansat și artista a reușit să se redreseze atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Astăzi, ea se bucură din nou de viață și este recunoscătoare pentru oamenii care îi aduc zâmbetul pe buze. Cu ocazia zilei de 8 martie, Alina Sorescu și-a exprimat satisfacția și împlinirea ca femeie.

După divorțul dureros și îndelungat, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au reușit să ajungă la o înțelegere, în special în ceea ce privește custodia celor două fiice ale lor. Deși a fost o perioadă dificilă, artista și-a continuat proiectele cu determinare, iar eforturile sale nu au rămas neobservate. Astfel, cu ocazia zilei Femeii, Alina Sorescu a fost plăcut surprinsă cu numeroase cadouri.

Încântată și plină de bucurie, Alina Sorescu a fost întâmpinată cu flori de către copiii de la Academia ”Picii lui Sorescu”, însoțite de cadouri și multe zâmbete. A simțit din nou că este răsfățată, apreciată și iubită. Fiind activă pe social-media, artista le-a împărtășit fanilor săi cât de recunoscătoare este pentru faptul că este înconjurată de oameni care o respectă și apreciază munca ei.

„A devenit o tradiție să vă arăt portbagajul meu, dar nu pot să nu o fac astăzi de 8 martie și să mulțumesc picilor mei și mămicilor de pici. M-au răsfățat, am și aici și aici (n.r. buchete de flori). La mulți ani de 8 martie! (…) Le mulțumesc picilor mei, care de fiecare dată mă răsfață cu multă iubire și atenție, cu atât mai mult azi de 8 Martie”, a împărtășit Alina Sorescu pe Instagram.

De când a devenit o femeie liberă, Alina Sorescu a încercat să-și împărtășească povestea de viață cât mai deschis și, uneori, să ofere sfaturi celor care se confruntă cu situații similare. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, artista a mărturisit că divorțul său a avut un impact semnificativ asupra comunității sale de pe social-media, iar oamenii care au încurajat-o și au susținut-o i-au oferit curajul necesar pentru a depăși această dramă din viața ei.

„Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei s-au identificat. Nu sunt singura care a trecut prin asta. Am primit mesaje chiar și de la bărbați care și-au exprimat opinia despre situația mea și asta m-a ajutat. Recunosc că inițial mi-a fost teamă. Fiind o persoană publică, ești expus, iar oricine poate comenta orice. În momentul în care viața ta personală devine publică, nu poți fi persoană publică doar atunci când ești în situații favorabile. Ești expus atât la bine, cât și la rău”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii TV.