De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu Roxana Alexandru. „Mi-a lăsat un gust amar…”

După 15 ani de relație, se dezvăluie motivul pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit cu Roxana Alexandru. Cei doi formează un cuplu extrem de unit și au o fetiță împreună pe nume Jasmin. În ciuda discreției lor, când vine vorba despre viața lor personală, s-a aflat motivul pentru care nu au avut o ceremonie religioasă de căsătorie.

Chiar dacă celebrul prezentator nu s-a căsătorit cu partenera sa, acest aspect nu a afectat relația lor.

Motivul pentru care Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu s-au căsătorit după 15 ani de relație
Faimosul prezentator a dezvăluit că și-a cerut iubita în căsătorie, însă nu au organizat o ceremonie religioasă dintr-un motiv inedit.
„Ea știe, am cerut-o în căsătorie și a acceptat, dar nu am avut ocazia să ne căsătorim.

Chiar dacă au trecut 15 ani, s-a întâmplat un episod care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face să ne căsătorim în fața lui Dumnezeu.
El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Am considerat că este un lucru corect din punct de vedere legal, dar noi doream să facem acest pas pentru noi și pentru sufletul nostru, fără a pierde timpul cu formalitățile administrative.
Am remarcat atunci că între noi și divinitate nu ar trebui să stea un funcționar public și o hârtie semnată. De ce ar fi necesar să avem un act oficial pentru a ne căsători în fața lui Dumnezeu? Mi s-a părut absurd că ar trebui să obținem aprobarea unui oficial al statului pentru a face acest lucru.
Preotul ne-a explicat că nu există altă modalitate, deoarece ar fi ca și cum l-am minți pe Dumnezeu. Această perspectivă mi s-a părut complet nepotrivită.
Nu doresc să fim conduși de formalități administrative”, a declarat Virgil Ianțu, conform life.ro.