Mihai Bobonete a făcut anunțul după 15 ani de cănicie! „Am trăit viețile separat”

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de comedie din România. Deși este foarte cunoscut, actorul preferă să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor și de camerele de luat vederi.

Recent, Mihai Bobonete a vorbit despre viața sa de cuplu, după 15 ani de căsnicie, și despre cum s-a schimbat viața sa și a soției sale odată cu venirea pe lume a celor doi copii ai lor.

Bobonete a subliniat că relația lor se bazează pe o prietenie solidă de 30 de ani și pe învățarea reciprocă a valorilor precum bunătatea, devotamentul și acceptarea.

„Noi doi ne iubim și este liniște în familia noastră, iar atunci când ne este sete, ne mai adăpăm și cu iubirea copiilor noștri, care este necondiționată și un izvor nesecat de fericire”, a declarat actorul.

Despre secretul unei relații de lungă durată, Mihai Bobonete a spus că este crucială sănătatea mentală și emoțională a ambilor parteneri, iar iertarea și bunătatea sunt cheile pentru a depăși orice dificultate în cuplu.

Actorul a recunoscut că au existat momente tensionate în căsnicie, dar că găsirea unui echilibru și a măsurii corecte între parteneri este esențială pentru a merge înainte.

„Mai mult, Bobiță din ”Las Fierbinți” a subliniat că lucrurile nu au fost simple nici atunci când au venit pe lume cei doi copii ai săi. El și soția sa și-au neglijat relația de cuplu la început, dar cu timpul au învățat să se reapropie și să găsească momente prețioase împreună”, a adăugat actorul.