Catinca Roman dă de pământ cu tatăl ei vitreg. Ce nu îi poate ierta lui Petre Român după moartea mamei sale: ”Mai bine nu vii”

La două săptămâni de la trecerea în neființă a mamei sale, Catinca Roman a decis să își exprime opinia fermă în legătură cu prezența fostului său tată, Petre Roman, la căpătâiul mamei sale, într-o emisiune TV.

Catinca Roman, dezamăgită de Petre Roman
După ce au trecut două săptămâni de la pierderea mamei lor, Oana și Catinca Roman au continuat să trăiască momente dificile. Priveghiul și înmormântarea Mioarei Roman au fost evenimente intens mediatizate, iar un aspect care a atras atenția a fost prezența lui Petre Roman. Fostul premier s-a prezentat la priveghiul regretatei Mioara Roman în cea de-a doua zi, dar a rămas foarte puțin timp. În ziua înmormântării, Petre Roman nu a mai fost prezent deloc. Această absență a deranjat-o pe Catinca Roman, care a dorit să spună lucrurilor pe nume într-o emisiune TV.

”Mulți spun că a stat zece minute. Nu, el a stat foarte puțin. Deci… din punctul meu de vedere, mai bine nu venea deloc, sincer. A fost o vizită scurtă și fără semnificație. Eu personal nu am simțit nimic, dar poate pentru Oana a fost important, poate pentru ea a contat că a fost acolo.

Indiferent de situație, trebuie să mergem mai departe… mai ales când avem copii. Trebuie să fiu un suport și pentru Calina, care a fost foarte afectată. (…) Nu era niciun tată acolo… Ar fi putut fi trei tați acolo. Unul a venit și a stat doar cinci minute, sincer”, a declarat Catinca Roman în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Petre Roman a fost prezent doar la priveghiul fostei sale soții
Oana Roman a reacționat pe Instagram
Și fiica mai mică a Mioarei Roman a trebuit să facă față unor situații delicate după decesul mamei sale. Mulți au criticat-o pe Oana Roman pentru că și-a dus mama la un centru de îngrijire pentru bătrâni, iar ea a considerat necesar să facă lumină în acest sens. Vedeta a explicat că mama sa a avut nevoie de îngrijire specializată, care nu putea fi oferită la domiciliu. Astfel, a fost luată decizia ca Mioara Roman să își petreacă ultimii ani din viață într-un astfel de centru, unde a fost bine îngrijită și unde i s-a prelungit durata de viață.

”Era necesară îngrijire specializată, care nu putea fi oferită acasă. Asta s-a întâmplat la sfârșitul anului 2021. După investigații, toți medicii au recomandat îngrijiri specializate. La început, mama mergea la centru pentru câte o lună. A devenit tot mai dificil să fie adusă acasă.”, a explicat Oana Roman pe Instagram.

”Așadar, în 2022, am ales centrul de îngrijire pentru bătrâni de la Snagov. Termenul ‘azil’ are o conotație negativă, s-a speculat mult, acest termen a fost folosit greșit în cazul ei, nu i-ar fi plăcut. Costurile sunt de mii de euro pe lună, iar serviciile sunt de înaltă calitate. Prezența mamei într-un astfel de centru i-a prelungit viața efectiv.

Toți cei care nu cunosc situația să nu mai comenteze fără să cunoască adevărul, fiecare să își vadă de viața lui și să o lase pe mama să se odihnească în pace. Și să nu mai iasă în față comentând despre o persoană pe care nu o cunosc și la nivelul căreia nu vor ajunge niciodată… Sunt ridicoli, sunt ignoranți și primitivi, iar asta era cea mai mare dezaprobare a mamei”, a concluzionat fiica regretatei Mioara Roman.